Жіночий комплект для дому та сну з оксамиту від Pyjamas Fashion

Жіночий комплект для дому та сну з оксамиту від Pyjamas Fashion

Одяг для сну має не настільки велике значення у гардеробі дівчини, але також є досить важливим. У тому числі його якість, експлуатаційні характеристики, привабливий зовнішній вигляд. Жіночий одяг для сну поділяється на безліч різновидів: це всілякі піжами, костюми, футболки, пеньюари, нічні сорочки різного крою і довжини, комплекти типу халат - майка - шорти - штани. За дизайном та фасоном всі ці види бувають такими ж різними, тому з вибором найбільш привабливого варіанта проблем не виникає.

жіночий комплект одягу для дому та сну

Жіночий комплект для дому та сну 4 в 1

Саме такий розкішний жіночий комплект з королівського оксамиту від інтернет-магазину Pyjamas Fashion довгий час підкорює жінок бездоганністю крою, витонченістю декору, досконалістю ліній, які підкреслюють і спокусливо обігрують усі переваги жіночої фігури та м'яко приховують недоліки.

Оксамит – різновид текстилю. М'який та щільний матеріал використовується для пошиття одягу, оббивки для меблів, аксесуарів, домашнього приладдя. Схожий на велюр. Оксамит використовується для виготовлення одягу преміум-класу. Такий матеріал не викликає алергії, але потребує дбайливого поводження та догляду.

Повсякденний комплект (халат - майка - шорти - штани) - це набір зі штанами на м'якій гумці, халат з поясом без ґудзиків, майка зі стильним мереживом та шорти. Сексуальний та водночас класичний комплект не сковує рухів, тому відмінно підійде на великі розміри, для високих, для мам, що годують, і вагітних жінок. Жіночий костюм створює спокусу та улюблений образ.

Одягнувши цей гарний комплект, кожна жінка відчує себе чарівною та стане магнітом чоловічої уваги. Такий зручний однотонний одяг ідеальний подарунок у родинному колі на будь-яке свято: дівчині, жінці. Набір може використовуватися не тільки як зручна річ для сну, але і як стильний домашній одяг.

Де купити

В інтернет-магазині «Pyjamas Fashion» можна купити жіночий комплект одягу для дому та сну (халат - майка - шорти - штани) зі швидкою доставкою по всій Україні. У каталозі ви побачите великий вибір модних моделей різних фасонів, які елегантно виглядають та підкреслюють фігуру їхньої власниці.

По матеріалах магазину: pyjamas.com.ua