Чому я обрав бензопилу ECHO

 Сьогодні на ринку садової техніки України є кілька основних лідерів які виробляють якісні бензопили: це європейські, азіатські та українські бренди такі як Makita, STIHL, HUSQVARNA, ECHO, AL-KO, Sequoia, Forte, Дніпро-М і т.д. Якому виробнику віддати перевагу задача не проста, але проаналізувавши доступну інформацію в мережі інтернет, я вирішив купити бензопилу ECHO.

Бренд ECHO

Відгуки на форумах та інтернет-ресурсах свідчать - більшість користувачів в Україні віддають перевагу японським бензопилам оскільки вони перевершують своїх європейських конкурентів за всіма основними параметрами та споживчими властивостями. Компанія Ехо робить одні з найкращих бензопил у світі: професійні, напівпрофесійні та побутові бензопили.

Бензопила ECHO


Чому бензопила ECHO

Відома японська фірма ECHO, раніше належала компанії Kioritz, тепер входить до корпорації Yamabiko.

Основні переваги бензопил ECHO:

  • Бензопили ECHO виробляються лише в Японії, це вагома перевага, адже всім відомо - побутові моделі відомих німецьких та шведських марок збирають у піднебесній.
  • Японія - країна високих технологій, інноваційних продуктів та найвищого рівня якості виробництва, японська якість не міф, а загальновідомий факт.
  • Бензопили Ехо, так само як і в інших виробників можна розділити на побутові, напівпрофесійні та професійні моделі. Європейські моделі мають чіткий поділ за рівнем оснащення та технологіями, що використовуються у виробництві. Японські бензопили ECHO бездоганної якості: у будь-яких, навіть недорогих моделях є всі ознаки професійного інструменту.
  • Бензопили ECHO мають продуману ергономіку, вони відмінно збалансовані та набагато легші на відміну від конкурентів. Бензопили Ехо придатні для інтенсивної, професійної роботи протягом тривалого часу, мають тривалий термін служби.
  • Найголовніша перевага японських пилок це ціна, вона дещо нижча, ніж ціна у шведських та німецьких марок, обслуговування теж обходиться дешевше, а якість вища.
  • Є сервісні центри в Україні, що дозволяє звертатись по гарантійних випадках чи звичайних поломках.
Купити бензопилу ECHO


Де вигідніше купити бензопилу ECHO

Можна відвідати певну кількість найближчих магазинів ланцюгових пил, але простіше скористатися мережею інтернет, тому що покупка в інтернет-магазині набагато комфортніша, сучасніша та вигідніша. Тому я рекомендую магазин Hitok, де можна ознайомитися з технічними характеристиками, зовнішнім виглядом та особливостями всього модельного ряду бензинових пил ECHO та інших брендів не виходячи з дому, просто перейшовши за посиланням: https://hitok.com.ua/sadova-tehnika/lantsyugovi-pili/benzopili/

В ХітОк постійно проводяться різноманітні акції та розпродажі, запитуйте у менеджерів при консультації. Доставка здійснюється по всій Україні зручний для Вас час і місце.