HUNTER GLT.110.K - сейф для зберігання зброї від PRO-S.COM.UA

Один із найбільш популярних недорогих засобів для зберігання зброї HUNTER GLT.110.K має гарний попит протягом тривалого часу. 

HUNTER GLT.110.K: основні характеристики

Сейф GLT.110.K виготовлений для розміщення 3 рушниць максимальна висота яких не перевищує 95 см. Додатково GLT.110.K оснащений касовим відділенням на всю глибину виробу, де можна розмістити, набої, документи, травматичний пістолет тощо. Внутрішні петлі забезпечують надійну фіксацію двері до корпусу, це дозволило розмістити на ній знімні кишені та кріплення для шомполів, укомплектовано магнітним ложементом який легко переміщується на потрібну висоту всередині сейфу.

Сейф HUNTER GLT.110.K
Сейф для зброї GLT.110.K HUNTER GLT.110.K HUNTER


Мисливська шафа GLT110 K HUNTER відповідає вимогам наказу 622 розділ 12.

Обладнання GLT110K HUNTER як і інші сейфи ТМ Hunter трохи дорожчі інших бюджетних сейфів які представлені на Українському ринку, але якість їх виготовлення та зручність в експлуатації визнана користувачами виправдає кошти витрачені на придбання.

Якщо цікавить сейф для зберігання більшої висоти, ознайомтесь з моделлю HUNTER GLT.125.K.

Придбати якісні сейфи для зберігання зброї ТМ Griffon по кращій ціні ви можете в Інтернет-магазині PROTECTION SAFES, досвідчені консультанти допоможуть правильно вибрати сейф для дому, офісу, зброї тощо. Доставка по Україні здійснюється кур'єрськими службами.