Вогнезламостійкий сейф Griffon - надійний вибір для зберігання

Сейфи надзвичайно корисні для того, щоб допомогти зберегти цінні речі або гроші в цілості та безпеці. Якісний вогнезламостійкий сейф стане чудовим доповненням до будь-якого простору та забезпечать повний спокій.

Вогнезламостійкі сейфи Грифон

Вогнезламостійкий сейф: особливості

Вогнезламостійкі сейфи надійно захистять цінні папери, готівку та секретну документацію від можливого злому, а також збережуть поміщені в них речі під час можливої пожежі. Внутрішності стінок корпусу заповнені армованим бетоном, який має високі вогнетривкі властивості, а також забезпечує надійний захист від злому. Вогнезламостійкі сейфи вважаються оптимальним вибором для офісів. Документація, поміщена в такі сейфи, буде надійно захищена від високих температур у разі пожежі, а також спроб зламу. Для кріплення до стіни чи підлоги передбачені анкерні болти.

Двері сейфів оснащуються надійними ключовими, механічними кодовими та електронними замками. Детально характеристики обладнання описані в статті.

Огляд лінійки на прикладі моделі Griffon CL.II.50


Випробування вогнезламостійкого сейфа II класу


Вогнезламостійкий сейф Griffon - це розумний вибір як для дому, так і для офісу. Придбання такого засобу зберігання дозволить убезпечити дорогоцінні предмети чи гроші, забезпечуючи додатковий захист при непередбачених обставинах. Знайдіть свій ідеальний сейф для дому на сайті PRO-S.COM.UA

Посилання на профіль компанії в Google: https://g.co/kgs/MqJ8uq